top of page

Access Consciousness Bars

De zogenaamde ‘Bars’ sessie ligt in het verlengde van EFT en Conscious Clearing.

De Bars staan voor energiebanen die door het lichaam lopen. Wanneer deze energiebanen geblokkeerd zijn vertaalt dit zich in blokkades in jouw persoonlijke leven.

 

Je merkt bijvoorbeeld dat:

  • Je lichamelijke klachten hebt

  • Je veel stress ervaart

  • Je het allemaal niet meer ziet zitten

  • Je inkomsten stagneren

  • Je werk niet gemakkelijk gaat of en niet leuk is

  • Je een moeizame relatie of relaties hebt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de Bars sessie gebruik ik mijn handen om drukpunten op het hoofd te activeren. Net zoals bij acupunctuur of EFT helpt dit om blokkades snel en efficiënt op te ruimen.

Gedurende de behandeling zal je heerlijk ontspannen en na de behandeling zal je merken dat de meeste problemen niet langer relevant zijn of dat je niet eens meer kunt herinneren dat je ergens een probleem mee had.

 

Een Bars sessie zorgt ervoor dat vastzittende patronen en beperkende gedachten en overtuigingen als het ware een reset krijgen. Dit geeft je de ruimte om nieuwe ideeën toe te laten en zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Het geeft je weer toegang tot de oneindige mogelijkheden die je al in jezelf hebt zitten.

 

De Bars sessie werkt altijd, hoewel de uitwerking uiteraard per persoon zal verschillen. De een zal direct verlichting, rust en ruimte ervaren, de ander zal meer tijd nodig hebben en weer een ander zal de veranderingen die plaatsvinden niet eens opmerken.

 

Een Bars sessie geeft je een diepe ontspanning die je nooit eerder hebt ervaren.

bottom of page