top of page

EFT workshop

Emotional Freedom Technique oftewel 'Tappen'

 

 

Emotional Freedom Technique is een bijzonder krachtige techniek die gebaseerd is op de oude kunst van acupunctuur in combinatie met moderne psychologie. Door op zogenaamde 'meridiaan punten' te tikken ('tappen') terwijl je een procedure volgt, kun je negatieve emoties en beperkende overtuigingen heel snel en simpel veranderen.  

 

Deze methode is zo krachtig dat ze wereldwijd met name voor heling van Post Traumatisch Stress Syndroom wordt ingezet. EFT is heel effectief bij het oplossen van dat wat je blokkeert, tegenhoudt of tegen lijkt te werken. Iedereen kan deze techniek leren, het is super gemakkelijk EN je kunt het altijd zelf toepassen! 

 

In onze EFT-workshop gaan we kort in op de theorie van EFT, maar we richten ons vooral op het doen! Wanneer jij naar huis gaat, weet je:

 

  • wanneer jij EFT kunt inzetten

  • hoe jij dat moet doen

  • hoe jij EFT kunt gebruiken om jouw stress op te lossen

  • hoe je EFT kunt gebruiken om de redenen achter dat wat je beperkt helder te krijgen en op te lossen

 

 

Schrijf je vandaag nog in en leer hoe jij deze geweldige techniek kunt gebruiken om in alle aspecten van je leven succesvol te zijn!

 

Je kunt kiezen uit de volgende data;

Nieuwe data worden gepland. Klik op de button 

'inschrijven' om je naam alvast op de lijst te zetten.

Tijd            : 10.00 – 15.00 uur

Kosten      : € 75,- inclusief koffie/thee/water

Trainer      : Désirée Manders

*Deze workshop wordt gegeven door internationaal life coach Désirée Manders die in de afgelopen 10 jaar honderden mensen over de hele wereld de kracht van EFT heeft laten ervaren. Zonder uitzondering heeft een ieder die een EFT sessie met haar deed direct diepe inzichten in zichzelf en het kunnen loslaten van beperkingen ervaren.

Kun je niet in Haarlem meedoen? Dan is de online training wat voor jou!

bottom of page