top of page

De Gabriel Methode

De Gabriel Methode gaat over hoe je op een ontspannen en natuurlijke manier je ideale gewicht kunt bereiken en -nog veel belangrijker- hoe je het kunt behouden De Gabriel methode is een vernieuwende lichaam/geest aanpak voor een ideaal gewicht! Maar let op! De Gabriel Methode is geen dieet!

 

Emotionele, mentale, lichamelijke en omgeving prikkels leiden tot chronische gewichtproblemen. 
Het heeft niets met calorieën te maken! 

Gewichtstoename of niet kunnen afvallen heeft te maken met de manier waarop het zogenaamde primitieve brein (dat deel van je zenuwstelsel dat verantwoordelijk is voor overleving) reageert op die (onderbewuste) prikkels die gelinkt zijn aan een gevoel van onveiligheid. Het overgewicht dient als een beschermingslaag tegen gevaar. Ons primitieve brein kent geen nuances. Het zal elk gevoel van tekort linken aan een tekort aan voeding en dus als een onveilige situatie beschouwen. Dus ook als je een tekort aan liefde, geld, creativiteit of zingeving ervaart zal het creative brein vet opslaan als vorm van bescherming. 

 

Tijdens onze sessie zal ik je helpen om te identificeren wat bij jou de zogenaamde 'Vet-knop' aanzet. Wanneer duidelijk is waarom het lichaam zich onveilig voelt of een tekort ervaart kunnen we gaan werken aan de redenen achter het vasthouden van gewicht. Ik help je om op een snelle en zeer effectieve manier dat wat in het verleden hoort in het verleden te laten. Je hoeft dus geen trauma of pijnlijke herinneringen te herleven. Wanneer je de redenen achter het overgewicht oplost is er niet langer een reden voor het lichaam om gewicht vast te houden en zal afvallen op den duur gemakkelijk en vanzelf gaan. 

 

Let op, dit is geen dieet!
Maar we gaan wel kijken naar welke voeding het lichaam voedt in plaats van vult.

 

Voor alle duidelijkheid; dit is geen dieet!  

Wees realistisch. Alles wat je in x-aantal jaren hebt opgebouwd zal je niet in een keer kunnen loslaten. Ik adviseer mensen dan ook altijd om zichzelf ten minste 6 maanden de tijd te geven om los te komen van de dieet mentaliteit en het lichaam de tijd te geven op een natuurlijke manier gewicht los te laten. Tijdens deze 6 maanden zal ik je begeleiden in het tempo dat in het moment het meest ondersteunend voor je is. Na deze 6 maanden heb je voldoende kennis en praktijk ervaring om deze manier van leven voor altijd in je leven te integreren -moeiteloos en op een ontspannende en ondersteunende manier! 

 

Voordat we met elkaar gaan werken raad ik je aan om het boek 'De Gabriel Methode te lezen'. Je kunt het boek hier kopen. 


Bovendien raad ik je aan om een coachingstraject aan te gaan. De 6 sessies in het traject geven je de basis van waaruit je gemakkelijk de Gabriel methode in je leven kunt integreren. Klik hier voor de extra's die ik op een Gabriel Methode traject aanbied (nr. 2 in de lijst). Klik hier om je sessie te boeken

                                                      De website van Jon Gabriel 

                                                      Veel gratis extra's op de Nederlandse Gabriel Methode pagina's

                                                      Gabriel Methode visualisaties

 

Following many years of struggling with weight loss and self image, and trying everything out there without success, after just a few sessions with Desiree, she was able to work her magic. She was able to help me release past emotional blocks quickly and unconsciously. This has led to effortless weight loss. I would highly recommend her! Without releasing the emotional stuff, permanent weight loss is not possible. Desiree is your secret weapon!

Lorena, 41, ondernemer

Desiree, I just want to share that I was bragging about you to my friend- how now, a year later I feel as good as I did in my 20's- my husband just took first place in the firefighter's combat challenge- my teen daughter is not collapsing from the stress of being a HS Senior, my teen boy gets at least one good shake in him a day- all because we follow GM nutrition and the skills I learned from you as a coach. So thank you, again- you have been helpful in allowing my

family to come to a very healthy, delightful place. Blessings to you Always.

Debra, 43, lerares

bottom of page