top of page

Gabriel Methode* intensive workshop

 

 

 

Van 12.30 uur tot 17.30 uur

Flow plaza, Haarlem

Kosten €75,00 inclusief koffie en thee (exclusief lunch)

 

 

Het is weer zomer! We kunnen weer lekker in het zonnetje zitten en de meesten van ons hebben ook de zomervakantie al geboekt. Maar met de vreugde van het heerlijke weer komt voor sommigen van ons ook de stress van de gedachte aan zomer- en badkleding. De verleiding om aan de dieet shakes gaan om even snel een paar kilo te verliezen is groot.

Maar is dit wat je echt wilt? Wil je ieder jaar weer op gezette tijden in de stress gaan over je gewicht en je lichaam? Of kies je er dit keer voor om de redenen achter het overgewicht te ontdekken en oplossen? Zodat je kunt ontspannen en je lichaam weer vet voor energie kan gaan verbranden.

 

De Gabriel Methode legt uit dat je lichaam een zgn. 'VET-knop' heeft. Staat deze aan, dan staat je lichaam in de 'vetopslagmodus'. Staat deze uit, dan ben je 'van nature slank' en kun je in principe alles eten wat je zou willen. De redenen waarom de VET-knop aanstaat, kunnen fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel (Volg je je Hart?) zijn. Tijdens deze Gabriel methode 'intensive' bekijken we deze verschillende aspecten. Hierdoor kun je voor jezelf het antwoord geven op de vraag waarom jouw eigen VET-knop aanstaat. Vervolgens geven we in deze workshop enkele handreikingen waardoor je alvast een begin kunt maken om die redenen aan te pakken. Deze dag geeft je de nodige inzichten én de praktische tools om zelf aan de slag te gaan.

 

Jon Gabriel deed elke dag 3 dingen om zijn ‘Vet-knop’ uit te zetten:

  • Hij voegde de juiste dingen aan zijn voeding toe

  • Hij luisterde elke dag naar visualisaties

  • Hij deed elke dag iets om de redenen achter zijn emotionele / mentale obesitas op te lossen

 

Tijdens de Gabriel Methode intensive leer je van internationaal Gabriel Methode coach Désirée Manders;

 

-waarom diëten niet werken

-hoe je zelf blijvende veranderingen kunt bewerkstelligen (zonder dieet!)

-wat de zogenaamde ‘VET-knop’ is

-hoe kleine aanpassingen een groot verschil maken

-wat je erbij eet en waarom

-wat mentale en emotionele obesitas is

-handige tools om zelf thuis toe te passen

 

Deze workshop is onmisbaar voor iedereen die voor eens en voor altijd wil afrekenen met lijnen en overgewicht en wil begrijpen hoe het nou werkelijk zit!

 

 

(*) De Gabriel Methode, afvallen zonder dieet, is door iedereen te volgen. Aangezien de methode gebaseerd is op gezonde, natuurlijke voeding en het leren gebruiken van ieders onderbewuste zelfhelende vermogens, zijn hier geen bijzondere risico's aan verbonden. Resultaten verschillen per persoon en zijn afhankelijk van de individuele aanpak. De Gabriel Methode, afvallen zonder dieet, is niet bedoeld om ziektes en aandoeningen te genezen of te voorkomen. De informatie op deze site is alleen voor informationele doeleinden bedoeld en niet als medisch advies. De vermelde Succesverhalen zijn verhalen en ervaringen van individuele personen. Indien u twijfelt is het raadzaam om met uw huisarts te overleggen, voordat u veranderingen aanbrengt in uw eet-, leef- of bewegingspatroon.

 

**Wij behouden het recht om het programma te laten vervallen indien er onvoldoende inschrijvingen zijn. Heb je je ingeschreven en gaat het programma niet door, dan verlenen wij volledige restitutie van het cursusgeld. Wanneer je zelf besluit om het programma niet af te maken, verlenen wij geen restitutie.

 

bottom of page