IAMDR (trauma heling)

De IAMDR© procedure is door Marjolijn Loderichs* ontwikkeld en is gebaseerd op EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprogramming). EMDR is een techniek die door psychiaters, therapeuten en psychologen wordt ingezet bij PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom). De IAMDR© procedure werkt doorheen levens. Hierdoor los je niet alleen het ‘symptoom’ op (het probleem of trauma in dit leven) maar ook de oorzaak ervan (een energetische imprint op het niveau van de ziel). Die imprint op Ziel-niveau verandert de volmaakte trilling van jouw volmaakte levensenergie, en toont zich vervolgens als verstoring in het lichaam en/of in de omgeving. Deze imprint is de energetische indruk, die de volmaakte levensenergie een vervuilde trilling geeft. Alles wat jij ervaart als disharmonie, alles wat jou raakt is een indicatie van een imprint die je kan oplossen. Deze imprint zit in jouw energieveld en is alleen maar ‘van jou’.

Met IAMDR© kan doorheen levens, lagen en dimensies deze energie worden opgeruimd. 
Zo voorkom je dat verstoringen zich steeds heftiger moeten laten zien. En zo breng je jouw frequentie meer en meer in harmonie. Vervolgens zal jouw leven een uitdrukking van die harmonie zijn! Je gaat overvloed, onvoorwaardelijke liefde, vreugde, vrijheid, mededogen, gezondheid, plezier, gemak, vrede ervaren. Je hoeft niet hard te werken om deze dingen te ‘krijgen’ want ze zijn al deel van de volmaakte levensenergie die jij bent.

Een IAMDR© sessie is bijzonder effectief omdat het oude ‘troep’ oplost en je er  de manifestatie van allerlei problemen mee voorkomt. Met de IAMDR©-procedure wordt energie in de oorsprong geharmoniseerd zodat de uitdrukkingsvormen ervan ook verdwijnen. De IAMDR©-procedure kan je op elke vorm van disharmonie toepassen.

Boek hier je sessie 

 

*klik hier voor meer informatie over Marjolijn Loderichs en de I AM Academy

Hi Désirée ,

Just sitting in my car thinking about how grateful I am for you and the work we are doing together!

I am at peace this year... pure peace! The contrast with recent years past is striking! 

I love this work! In awe of how powerful it is! 
Blessings to You!

Karen, 48

© 2014 TDCcoaching.com

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • logo met website 3.jpg