top of page

TDC coaching (hierna; TDC) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens afspraken en de facturatie die bij een coaching sessie of –traject hoort zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. TDC zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.


TDC gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een coaching sessie of –traject boekt hebben we uw naam, e-mailadres, huis- of kantooradres nodig om uw sessie(s) en de daarbij behorende acties uit te voeren. Deze gegevens blijven uitsluitend in onze boekhouding op een Secure Server bewaard en zullen nooit aan derden worden verstrekt.

  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren. Dit gebeurt alleen wanneer u zelf heeft aangegeven aan onze mailinglijst toegevoegd te willen worden. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@thedaydreamcompany.com of door gebruik te maken van de ‘unsubscribe’ link die u onder elke automatische email zult vinden.

  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht de bijdragen die niet aan onze voorwaarden voldoen niet te publiceren.

  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.
     

TDC verkoopt uw gegevens niet 
TDC zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het verwerken van boekhoudkundige handelingen of elektronische betalingen. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij TDC 
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van TDC, dan kunt u een e-mail sturen naar info@thedaydreamcompany.com Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft. Wanneer wijziging van onze Privacy Statement nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

 

Badhoevedorp, 15 mei 2018

Désirée Manders

van Leeuwenhoekstraat 5

1171 XK Badhoevedorp

Netherlands

www.TDCcoaching.com

Tel: (00 31) (0) 6 19 07 6363

E-mail: day.manders@gmail.com

 

 

Privacy

Statement

bottom of page