top of page

Coaching/training

Professionele begeleiding/Ontwikkeling/Inzicht/Inspiratie

Bij de Gabriel Methode gaat het om samenwerken met je lichaam en het toevoegen van de juiste dingen aan jouw eetpatroon. Wat je precies kunt toevoegen, kun je terugvinden in het boek van de Gabriel Methode. Hiervoor heb je misschien geen coaching nodig, hoewel we je ook hierin prima kunnen bijstaan!

 

Coaching

Wellicht zul je merken dat het meer gaat om de onderbewuste redenen waardoor jouw lichaam het nodig vindt om jou te beschermen met vet. Afhankelijk van hoeveel het lichaam inschat dat veilig is, heb je dan te maken met meer of minder overgewicht. Wat zet nou jouw 'vetknop' aan? En belangrijker: 'Hoe krijg je dit uit?'. Door 1-op-1 met een coach te werken, krijg je al snel helder wat jouw persoonlijke triggers zijn en kun je samen met jouw coach bepalen welke specifieke tools jou kunnen helpen om jouw vet-knop uit te zetten. Bij GM gaat het over zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid. Dat wil zeggen dat we je helpen te leren wat jij ZELF kunt doen om de stress te elimineren die jouw vet-knop aanzet. Of dat nou emotionele, mentale, energetische of spirituele stress is, dat maakt niet uit. Het gaat erom dat jij leert om adequaat te handelen waardoor jouw lichaam geen vet meer nodig heeft om zichzelf te beschermen omdat jij die bescherming ZELF biedt. We leren je om anders naar jezelf en je lichaam te kijken. We geven je de achtergrond informatie zodat je snapt hoe het lichaam functioneert op fysiologisch gebied en hoe elke vorm van stress die fysiologie beïnvloed, zodat het misschien gewoonweg geen vet in energie kan omzetten.

Persoonlijke coaching 
Vernieuwende aanpak

Doelgericht werken

Eigen verantwoordelijkheid

Training/workshops

 

Wil je liever een workshop volgen?

Je kunt verschillende workshops volgen die passen bij waar je nu staat. Elke workshop is er op gericht om jou een tool te leren die jou kan helpen om zelf iets te doen aan de onderbewuste redenen waarom jouw lichaam het nodig vindt om vet op te slaan. De Gabriel Methode richt zich op het standpunt dat je al volmaakt en heel bent zoals je bent. We helpen je te herinneren dat er niets mis is met je en dat je dus niet ‘genezen’ hoeft te worden maar dat je je eigen volmaaktheid zichzelf weer kan laten herstellen. Deze liefdevolle benadering zorgt voor blijvend resultaat en een blijvende samenwerking met jezelf.

Onze workshop kun je onder het kopje 'workshops' terugvinden. Overigens geven onze GM-coaches ook lokaal eigen workshops en trainingen. Kijk op de website van een GM-coach bij jouw in de buurt voor het aanbod van de coach van jouw keuze. 

 

Let op! Heb je een psychiatrische achtergrond, ben je onder behandeling van een arts of kun je op basis van je verleden redelijkerwijs verwachten dat er onderbewuste trauma's in jou actief zijn? Overleg dan eerst met de huisarts of de behandelend arts, alvorens je op te geven voor een workshop.

 

bottom of page