top of page

De Gabriel Methode

Holistisch/Geen dieet/Positiviteit/Toevoegen/Balans/Gezondheid​/Vrijheid

 

 

Als diëten zouden werken, zou er één dieet zijn. Iedereen zou deze volgen en er zou niemand te dik zijn. En hoewel we keer op keer bewezen krijgen DAT diëten niet werken, houden we steevast vol dat het volgende dieet WEL zal werken en dus eten we alleen maar appels, eten we de week erop alleen maar eiwit om vervolgens maar weer eens te gaan vasten. 

 

Jon Gabriel kwam erachter dat het lichaam vet vasthoudt wanneer het denkt dat het dit nodig heeft om zichzelf te beschermen. Ga je lijnen, dan stimuleer je uiteindelijk alleen maar meer dat het lichaam vet op gaat slaan omdat het primitieve brein denkt dat er voedseltekort is. Diëten is dus niet de oplossing. 

 

Bij de Gabriel Methode gaat het erom dat je eindelijk begrijpt hoe en wat het lichaam probeert te communiceren door middel van vetopslag. Het zegt eigenlijk: 'Ik help je, want je moet beschermd worden'. En in plaats van hier liefdevol op te reageren, veroordelen we het. We vinden onszelf lelijk, niet goed genoeg, niet voldoen etc. Tijd dus om het anders aan te pakken en te leren begrijpen wat het lichaam nou echt wil communiceren!

 

 

                                                                      Hulp nodig?

Wanneer je gaat samenwerken met je lichaam ervaar je direct ontspanning en wordt leven wel heel leuk en gemakkelijk! Laat je niet langer saboteren door beperkende gedachten! Stel je open voor een nieuwe zienswijze en wees nieuwsgierig hoe dit ook jouw leven kan veranderen!

 

Begin met het boek 'De Gabriel Methode' en leer hoe jouw leven kan veranderen door te stoppen met lijnen, de juiste voeding te gaan toevoegen en ervoor te zorgen dat jouw lichaam zich 'veilig' voelt!

bottom of page