top of page

Emotional Freedom Technique oftewel 'Tappen'

 

 

Emotional Freedom Technique is een bijzonder krachtige techniek die gebaseerd is op de oude kunst van acupunctuur in combinatie met moderne psychologie. Door op zogenaamde 'meridiaan punten' te tikken ('tappen') terwijl je een procedure volgt, kun je negatieve emoties en beperkende overtuigingen heel snel en simpel veranderen.  

 

Deze methode is zo krachtig dat ze wereldwijd met name voor heling van Post Traumatisch Stress Syndroom wordt ingezet. EFT is heel effectief bij het oplossen van de redenen achter emotioneel en mentaal overgewicht. Iedereen kan deze techniek leren, het is super gemakkelijk EN je kunt het altijd zelf toepassen! Ook als het even NIET goed met je gaat. Het is niet voor niets dat Jon Gabriel er zo'n fan van is!

 

In onze EFT-workshop gaan we kort in op de theorie van EFT, maar we richten ons vooral op het doen! Wanneer jij naar huis gaat, weet je:

 

  • wanneer jij EFT kunt inzetten

  • hoe jij dat moet doen

  • hoe jij EFT kunt gebruiken om jouw stress (dat wat jouw VET-knop aanzet) op te lossen

  • hoe je EFT kunt gebruiken om de redenen achter je overgewicht (of wat je dan ook beperkt) helder te krijgen en op te lossen

 

 

Schrijf je vandaag nog in en leer hoe jij deze geweldige techniek kunt gebruiken om in alle aspecten van je leven succesvol te zijn!

De volgende EFT workshop wordt nog gepland.

Locatie      : Flow Plaza, Haarlem (www.flowplaza.nu) Zaanenstraat 18, Haarlem

                    (vrij parkeren voor de deur en in de buurt)

Kosten      : € 75,00 inclusief koffie/thee/water

Trainer      : Désirée Manders

 

 

 

 

 

*Deze workshop wordt gegeven door internationaal life coach Désirée Manders die in de afgelopen 10 jaar honderden mensen over de hele wereld de kracht van EFT heeft laten ervaren. Zonder uitzondering heeft een ieder die een EFT sessie met haar deed direct diepe inzichten in zichzelf en het kunnen loslaten van beperkingen ervaren.

 

Niet wat je zoekt? Misschien is deze workshop wél iets voor jou 

 

Alvast een voorproefje?

 

Tap mee met Coach Désirée om een indruk te krijgen van wat je kunt verwachten en ervaar zelf hoe helend EFT kan zijn!

 

bottom of page