top of page

GM & 'The Law of Attraction'

Hoe het komt dat diëten niet voor je werken, staat helder uitgelegd in het boek 'de Gabriel Methode'. Maar hoe komt het nou dat - ondanks dat je dit begrijpt en de principes netjes toepast - ook de Gabriel Methode misschien niet voor je werkt? Als jij hoort bij de groep mensen die (nog) niet afvallen met de Gabriel Methode, dan is de workshop "GM en The Law of Attraction' vast iets voor jou.

 

Het heeft dan alles te maken met het volgende: Volgens 'The Law of Attraction' trek je datgene 'aan' waar jij je focus op hebt, bewust of onbewust. Daarom is het visualiseren zo'n belangrijk onderdeel van GM. Wanneer je jezelf in je ideale lichaam voorstelt en je gelooft hier zonder twijfel in, gaat het onderbewustzijn er alles aan doen om dat te realiseren. Je hoort het al, hier zit gelijk de uitdaging. Want ondanks dat er veel mensen echt dat ideale lichaam willen, kan het zijn dat ze het niet kunnen geloven dat het mogelijk is.

 

Breng jouw overtuigingen NU in lijn met datgene wat je wenst! Leer jouw verlangens te visualiseren en leer hoe jij dit werkelijkheid kunt maken. Focus jezelf op datgene wat je verlangt en neem DAT als uitgangspunt, niet door je te focussen op wat je NIET wilt.

 

Op vrijdag 18 april geven wij een "GM en the Law of Attraction' workshop. Leer hoe gemakkelijk het is om jouw aandacht te richten op wat je WEL wilt. En hoe je blokkerende overtuigingen voor eens en voor altijd opruimt. Grijp deze kans en schrijf je NU in praktische, krachtige en inspirerende workshop die jouw leven verandert en ervoor zorgt dat jij het lichaam krijgt wat jij verlangt.

 

Datum       : nog niet bekend

Tijd            : 10.00 - 16.00 uur

Kosten      : €65,- inclusief koffie/thee/water

Trainer      : Marjolijn Loderichs Désirée Manders

Lokatie      : Flow Plaza (www.flowplaza.nu) Zaanenstraat 18 1 hoog, Haarlem (vrij parkeren in de buurt)

 

 

 

Aanmelden doe je hier!

Niet wat je zoekt? Misschien is deze workshop dat wél 

 

bottom of page