top of page

Gabriel Methode Inspiratiesessies

Diëten werken niet! Het is nodig dat we leren op een andere manier te kijken naar de oorzaken van overgewicht. Deze inspiratiesessies helpen je om die oude manier van denken los te kunnen laten en op een nieuwe manier om te kunnen gaan met jouw lijf en jouw leven!

De basis van de Gabriel Methode 

door internationaal GM coach/trainer Désirée Manders

 

De Gabriel Methode is géén dieet, maar wat dan wel? Bij ons gaat het om het oplossen van de onderbewuste redenen WAAROM het lichaam vet opslaat. Toch is eten ook belangrijk bij onze benadering. We gaan niet 'lijnen' en dus dingen weglaten, maar we voegen juist dingen toe! Dingen die het lichaam VOEDEN en niet alleen maar vullen. Wat dan precies en hoe pak je dit aan?

 

 

Luister naar je darmen!

door GM-coach en voedingsdeskundige Frédérique Fontaine

 

Lukt het je maar niet om af te vallen terwijl je - volgens jou - het programma volgt? Dan kan het zomaar zijn dat het probleem in je buik zit. Letterlijk! Om af te kunnen vallen, moet jouw spijsvertering namelijk goed werken. 

 

Als jij ook wilt weten wat jij kunt doen om jouw lichaam te helpen afvallen, luister dan naar de sessie met Frédérique! 

De Kracht van de groep!

door GM-coaches Judith Dens (orthopedagoog en therapeut) en Evelien van de Berg (klassiek homeopaat)

 

Je kunt de Gabriel Methode prima solo doen door de aanwijzingen van Jon Gabriel op te volgen zoals hij ze in zijn boek heeft opgenomen. Het kan ook zijn dat je het fijner vindt om dit onder professionele begeleiding te doen samen met andere GM-volgers. Coaches Judith Dens en Evelien van de Berg zijn ervan overtuigd dat werken in een groep het effect versterkt!

 

Is werken in een groep ook wat voor jou? Kijk en beoordeel dat zelf!

 
De 5 geheimen van Mindful eten

door GM-coach en psychosomatisch oefentherapeut Ina van de Hoef 

 

Niet zomaar jouw eten gedachtenloos opeten, maar heel bewust te zijn wat je eet, dat is Mindful eten. Coach Ina van de Hoef deelt 5 geheimen hoe jij Mindful kunt leren eten en hoe dit jou kan helpen om jouw overgewicht op te lossen!

 

Pak alvast iets kleins te eten (stukje fruit, cherrytomaatje, stukje komkommer o.i.d.) en een pen en papier. Dan kun je meedoen met een kleine oefening tijdens de sessie met Ina.

De Kracht van het Onderbewustzijn

door internationaal GM-coach/trainer en transpersoonlijk coach Marjolijn Loderichs

Waarom vallen sommige mensen al af als ze het boek hebben gelezen en duurt het bij anderen langer dan ze verwachten? Dat heeft te maken met het feit dat het Onderbewustzijn moet ondersteunen wat jij graag wilt. GM-coach Marjolijn Loderichs heeft zich gespecialiseerd in het werken met het onderbewustzijn. 

 

Meer weten over hoe het onderbewustzijn jou kan helpen in plaats van tegenwerken? Luister dan naar deze sessie (beschikbaar vanaf vrijdag 29 mei)

 

bottom of page