top of page

The One Method

De One method richt zich op het helen van de geest, het lichaam en de ziel of spirit. Het is gebaseerd op gedegen wetenschappelijke kennis, in combinatie met de stroom van energie vanuit de allerhoogste lagen van bewustzijn. Deze methode biedt gemakkelijke, snelle, krachtige en uiterst nauwkeurige resultaten. Het bevordert de zelf-groei, ontwikkeling, heling en transformatie van de cliënt. 

 

De One method kijkt naar de energiesystemen van heel de mens en heeft toegang tot alle lagen van het gehele systeem. Het laat zien welke functionele verbinding en invloed de spirit heeft op het fysieke lichaam, de geest (het denken), emoties, sociaal gedrag en beperkende overtuigingen en op dat wat zich uiteindelijk in het leven van de cliënt manifesteert.

 

De behandeling richt zich op het principe om het spirituele energie systeem in de oorspronkelijke staat van gezondheid te brengen. Het zorgt voor een structurele energetische verbetering; voor een constante stroom van energie in alle systemen binnen en buiten het fysieke lichaam. Tijdens de sessie wordt geïdentificeerd welke beschadigingen er in het systeem zijn, waar deze zich bevinden, hoe deze zich uiten en welke invloed deze hebben op het functioneren en blokkeren van vaardigheden. Vervolgens worden deze geheeld. De One Method behandelt alle energie systemen, met inbegrip van hun velden, alle spirit- en zielsniveaus, de 12 strengen spirituele DNA en het fysieke lichaam.

 

De energie behandelingen zijn krachtig en nauwkeurig, met onmiddellijke effectieve resultaten.

 

De behandeling verkort aanzienlijk het natuurlijke genezingsproces. Het kan worden geïntegreerd en gebruikt in elk aspect van het leven en gaat hand in hand met de conventionele geneeskunde, fysieke therapieën, spraak-pathologie, psychologie, algemene revalidatie, onderwijs en coaching.

One method sessies mogen nooit als vervanging van reguliere geneeskunde worden ingezet. Wanneer men lichamelijke klachten heeft dient men eerst een arts te raadplegen. De One method biedt ondersteuning in het genezingsproces.

 

Klik hier voor de behandellijst. 

 

Klik hier voor de effecten van deze methode.

Thank you again for all you are and for sharing it. You are an awesome channel for healing and I am honored to know you and to have gotten to work with you. Judy, 67, retired

 

 

bottom of page