top of page
Eindelijk blij met jezelf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIËTEN WERKEN NIET!

Waarschijnlijk behoor jij tot de groep mensen die diëet op diëet heeft gevolgd. Waarschijnlijk ben je afgevallen, heb je misschien zelfs je streefgewicht gehaald en kon je het vervolgens dat ideale gewicht niet vast houden. 

 

WAT MAAKT DAT JE NIET OP JE IDEALE GEWICHT HEBT KUNNEN BLIJVEN? 

Dit heeft alles te maken met hoe het lichaam stresssignalen interpreteert. Na honderden coachings te hebben gedaan in het team van Jon Gabriel en cliënten over de hele wereld te hebben begeleid, herkennende we de volgende oorzaken als het meest inpactvol op het (over-)gewicht;

  • een negatief zelfbeeld 

  • ontevreden zijn met wie je bent/hoe je eruit ziet

  • een gevoel van tekort in de persoonlijke situatie

  • onverwerkte trauma's

 

Dit veroorzaakt een onderbewust gevoel van onveiligheid en omdat dit gevoel gelinkt is aan een of andere vorm van tekort, kan het primitieve brein dit enkel vertalen naar tekort aan voeding. Dus geeft het een signaal van 'vet opslaan' want er is een 'hongersnood'. 

Blijvend resultaat krijg je daarom niet door te lijnen maar door op te lossen WAAROM het lichaam vet opslaat. Hoe dit werkt, lees je in het boek 'de Gabriel Methode', geschreven door Jon Gabriel. Jon Gabriel viel zelf maar liefst 103 kilo af ZONDER te lijnen.

 

Je zou op basis van het bovenstaande denken dat mensen die van nature slank zijn geen stress kennen maar niets is minder waar. Hun primitieve brein vertaalt hun stress signalen echter niet naar een 'ik ben onveilig want er is een gevoel van tekort, dus vet opslaan' maar naar 'ik ben onveilig omdat iets me wil aanvallen. Ik moet dus dun zijn anders kan ik niet wegrennen'. Als je iemand bent die van nature slank is, kun je dan ook alles eten. Je zult niet aankomen. Hiermee wordt gelijk de mythe ontkracht van 'calorieën erin, calorieën eruit'. 

 

PAK DE OORZAAK AAN, NIET HET SYMPTOOM!

Laat je inspireren door de ervaringen van Jon Gabriel en lees zelf hoe hij de redenen ACHTER zijn overgewicht oploste en dit vertaalde in een praktische methode. 'De Gabriel Methode' is inmiddels in 15 talen vertaald en heeft wereldwijd vele mensen met succes blijvend van hun overgewicht afgeholpen.

 

 

 

           Boek bestellen?  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jon Gabriel in Nederland

 

Op 21 september 2013 was Jon Gabriel voor het eerst in Europa met zijn Total Transformation Event. Maar liefst 150 deelnemers uit Nederland en de rest van Europa waren aanwezig bij Hotel van der Valk, Schiphol. Een inspirerende dag waarvoor Jon speciaal voor was overgevlogen uit Queensland, Australië.

 

 

"

      Maak een feest van je                maaltijd!

Klik hier voor recepten

Val af door te ademen!

 

Jon Gabriel legt de link tussen stress en overgewicht in zijn boek 'de Gabriel Methode'. Hij stelt dat stress door het primitieve brein wordt geïnterpreteerd als gevaar. En hoewel onze hedendaagse stress niet op levensgevaar duidt, is dat toch hoe het door ons primitieve brein wordt geïnterpreteerd. Hoe kan je jouw stress effectief reduceren zodat jij jouw lichaam helpt om zijn ideale vorm aan te nemen?Een manier om dit te doen, wordt aangereikt door de Amerikaanse organisatie 'Heartmath'. Zij stellen dat via een simpele ademhalingsoefening het lichaam in staat is om de gevolgen van moderne stress onmiddelijk te neutraliseren. Hetgeen direct een positieve invloed heeft op het lichaam. En het mooie is: Het is én wetenschappelijk bewezen én heel gemakkelijk. Hartcoherentie wil zeggen dat je door middel van ademhaling jouw zenuwstelsel in balans brengt. Heartmath heeft hier zelfs een prachtig software programma bij ontwikkeld zodat je op jouw computer zelf kunt zien hoe de ademhaling het lichaam beïnvloedt. De oefening kun je echter ook gemakkelijk zonder dat programma toepassen. Klik hier als je de hartcoherentie-ademhaling wilt leren. 

"

Ik ben zo blij dat ik dit ontdekt heb! 15 kilo afgevallen en toen ik er even geen aandacht aan besteedde, kwam ik niet aan, maar bleef strak op gewicht. Nu weet ik dat er nog wel een paar kilo af kunnen en dat het gaat lukken ook. Dank!

 

Testimonial van Saskia

"

"

Ik moet zeggen dat ik er eerst geen bal geloofde dat het mogelijk is om af te vallen zonder te diëten en ik geloofde de foto's van Jon Gabriel al helemaal niet! Want tja, met photoshop wordt het natuurlijk wel heel gemakkelijk gemaakt. Maar omdat ik al zoveel diëten geprobeerd had, wilde ik er toch voor open staan. Ik had niet zoveel te verliezen vond ik. Nadat ik eerst het boek had gelezen, heb ik zelf een paar aanpassingen gedaan. Dat hielp me echter niet genoeg vond ik zelf. Ik heb toen besloten om een tijdje met een coach te werken. Omdat ik al zo lang heb gelijnd in mijn leven, duurde het bij mij best even voordat de kilo's eraf gingen. Maar dat is logisch. Ik had mijn lichaam zo lang laten 'uithongeren'. Dat vond ik wel het allermoeilijkst aan de Gabriel Methode. Tot het punt komen waarop ik echt snapte dat het niet om lijnen gaat. Ik was zo gewend aan 'niet mogen'. Nu begrijp ik dat mijn lichaam me wil beschermen met vet. Dat het een reden heeft waarom het vet wil opslaan en dat dat te maken heeft met stress. Kennelijk denkt mijn brein dat de stress die ik heb te maken heeft met een tekort en daarom heb ik geen zin in sporten of wil ik zoet eten. Omdat mijn lichaam als het ware in de 'spaarstand' staat. 

De Gabriel Methode heeft ervoor gezorgd dat ik langzamerhand weer een gezonde relatie met mijn lichaam en eten heb. En ik merk dat het me geholpen heeft om een stuk blijer en positiever in het leven te staan, ook al heb ik echt soms nog wel een baaldag!

 

Testimonial van Renate, 35 jaar.

Gratis 10 minuten consult

Klik op de foto voor een impressie van 21 september 2013

GM on 

 
 Sta je op Facebook? Wij ook!
Met tips, recepten en filmpjes, kortom een leuk uitwisselingsplatform voor GM-volgers. Zo houd je jezelf op de hoogte, krijg je inspiratie en kun je andere GM-volgers leren kennen. Je kunt ons hier vinden!

 

 

bottom of page